lauantai 3. maaliskuuta 2012

Valinnanvaikeus.


Ehtoota.

Paljon on ehdotteluja ja sitäkin enemmän vaikeuksia suodattaa, mihin vastata ja mihin tarttua.

Kertoisinko hieman itsestäni?
Olen siis pyöreästi 20-vuotias nainen pk-seudulta, ja teinivuosina, seksuaalisuuteni herättyä, kiinnostuin koko ajan enemmän salatusta, vaietusta, kummaksutusta ja ennen kaikkea tuomitusta ja paheksutusta työstä, seksin myymisestä.
Ajattelin, miten hienoa ja helppoa olisi tienata uskomattomia summia eniten rakastamallaan ajanvietteellä.

Aluksi ajatus oli jo iän puolesta mahdoton. Myöhemmin kaikki mahdolliset riskit jarruttivat. En uskaltanut enkä ollut oikeasti varma, halusinko. Sitten luin muutaman aiheeseen liittyvän kirjan, selailin paljon blogeja ja lueskelin foorumeita, kuukausia ja kuukausia pohdiskelin ja punnitsin vaihtoehtoja ja riskejä ja hyviä ja huonoja puolia, ja lopulta päätin kokeilla. Liian kauan kutkuttanut, liian kauan halunnut itse tietää. Tarpeeksi pitkälle keksitty identiteetti, uusi sähköpostiosoite ja hienovarainen ilmoitus nettiin.
Pam ja kymmeniä ja taas kymmeniä vastauksia. Laidasta laitaan kummallisista vaatimuksista pelkän suihinoton ujosti pyytämiseen. Menee tytön pää pyörälle.

Edelleen pelottaa. Mitäs jos jotain käy. Mitäs jos muhun sattuu, tai jos joku uhkailee. Miten mä pystyn pitämään salaisuutena jotain niin isoa. Se olisi ensimmäinen kerta, kun en voisi enkä haluaisi kertoa parhaille ystävilleni jostain, mitä tapahtui miehen ja minun välilläni.

Ei tässä hirveästi ole kerrottavaa ennen kuin ensimmäinen keikka on takana. Halusin aloittaa tän vaan jo ihan näillä metreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti