tiistai 22. toukokuuta 2012

I'm aliiiiive.

Helloweenin sanoin.

On ollut tässä viime viikot aivan tajuton kiire, muuttoa tehtailen ja käyn oikeissa töissä ja koulussa ja vapaaehtoishommissakin. Hädin tuskin olen ehtinyt suihkussa käydä säännöllisin väliajoin.

Oli pitkä tauko näistä hommista monesta eri syystä.
Ensimmäisten kertojen jälkeen vetäydyin itseeni pohdiskelemaan, mitä ajattelin huoraamiseen liittyvistä tekemistäni päätöksistä. Valvonko öitä ajatellen näiden hommien huonoja puolia, haittaako joko huonot tai hyvät puolet elämääni. Muuttuuko suhtautumiseni avomieheeni, muuttuuko käytökseni häntä kohtaan. Kyllä, olen vakituisessa parisuhteessa. Ei, avomieheni ei tiedä puuhistani.

Kun Suomessa ei voi laittaa lateksikorsettia päälle ja mennä Helsingin Kamppiin levittelemään toosaansa, on seksipalvelujen tarjoaminen osoittautunut yllättävän rankaksi. Sähköpostiin satelee viagra-mainoksia, ulkomaisten seksipalveluiden ilmoituksia, kaikenlaista roskaa, virusta ja spämmiä.
Lisäksi suodatan selvyyden vuoksi postista kaikki ne asiattomat ja epäilyttävät yhteydenotot, joissa eräissä tarinoidaan essee siitä, miten tämä mies tahtoo survaista sykkivän falloksensa märän ja turpean vittuni syvyyksiin, ja tarkka kuvailu jonkinlaisesta cream pie -fantasiasta, jossa hänen siemenensä valuvat polttavan kuumina pillustani pyllyvakoani pitkin lakanoille.
Toisissa samantien roskakoriin menevissä sähköposteissa on kahden rivin teksti siitä, miten tämä mies, joka ei kerro edes keksittyä nimeään, ikäänsä tai mitään muutakaan yhtä relevanttia, vaan ilmoittaa tahtovansa minusta etukäteen tarkan kasvokuvan ja kymmenen herutuskuvaa, ja sitten hän kuulemma tulee luokseni ja yllättyy ja lähes ahdistuu kun kerron palvelujeni olevan maksullisia. Saatanan urpot.

Näitä epäilyttäviä ja suoraan roskiin meneviä viestejä on kaikista saapuneista n. 60 %. 
N. 20 % saapuneista on asiallisia tavanomaisia viestejä, joista ei vastaukseni jälkeen kuulu mitään.
N. 15 % saapuneista on asiallisia ja ilahduttavan kunnioittavia viestejä. Nämä miehet tuntuvat aluksi ymmärtävän, että minun luonani ei voi tavata, tahdon osoitteen jonne tulen, ja hintani on tämä näin tässä. Kuitenkin kun olen alkanut puhumaan päivämäärästä tai kellonajasta, tai esitän pyynnön osoitteesta, seuraava viesti on vähemmän asiallisen näköinen, "missä sun paikka on, lähetä kuvia". Liekö nämä miehet sitten saavat kiksejä siitä, että he sopivat tapaamista vieraan naisen kanssa, ja ottavat sähköpostin ääressä kyrvän nyrkkiin.
Jäljelle jääneet 5 % viesteistä ovat sellaisten miesten lähettämiä, joiden kanssa tapaaminen sovitaan kuten ihmiset, ja menen tapaamispaikalle. Onneksi onnistuneita tapaamisia ja jänistystapaamisia on suurin piirtein yhtä paljon.

Erityismaininnan saavat ne pönttönaamat, jotka lähettävät samaa lyhyehköä ja epähenkilökohtaista viestiään säännöllisin väliajoin. Kun on lähes ilmeistä, että tämä mies lähettää samaa viestiä kaikille etsimilleen naisseuralaisille, ei tee edes mieli vastata. Vaikka minua voikin kutsua prostituutiota harjoittavaksi, saa kutsua vaikka huoraksi, tahdon silti henkilökohtaista asiointia ja kunnioittavaa kohtelua.

Saatana.

Olen nyt kuitenkin alkamassa uudelleen aktivoittaa työskentelyäni, olen kipeästi rahan tarpeessa. Ja ne parit kerrat, kun tapaaminen on onnistunut ja lähden hymyssä suin seteliparin kanssa kotia kohti, ovat unohtumattomia! Ilmoittelen taas itsestäni!

-Emilia.

Ps. Kiva kun luit! =)

3 kommenttia:

  1. "Kun Suomessa ei voi laittaa lateksikorsettia päälle ja mennä Helsingin Kamppiin levittelemään toosaansa..."

    Juu tämä ei käy mitenkään päinsä, mutta jos jätät sen lateksikorsetin kotiin, sitten no problem. Tosin en mene takuuseen vaihtaako raha omistajaa. En ainakaan itse ole Kampissa koskaan oikealla rahalla maksanut, ellei sitten tarjoiluja lasketa sellaiseksi.

    (Vitsi vitsinä :-)

    VastaaPoista
  2. Niin, no julkinen seksin myyminen on Suomessa laitonta, siihen vähän niinkuin viittasin. Ymmärsit varmasti täydellisen hyvin, mitä ajoin takaa.

    Ei mulla mitään yleisellä tasolla ole lateksikorsetteja vastaan.

    VastaaPoista
  3. Itse samassa tilanteessa, eli parisuhteessa ja huoraan. Ois kiva jutella tästä tilanteesta ja fiiliksistä..

    VastaaPoista