tiistai 10. huhtikuuta 2012

Se tunne kun..

Tänään on raivopäivä. Eli FUUUU -tilanteet top 5 viime viikoilta.

1. Olet nähnyt kuvani, jonka perusteella haluat minut tavata, ja jonka haluan julkisuuteen itsestäni laittaa. Älä siis  helvetti sentään kysele lisäkuvia paljaasta peräsimestäni tai selkeää kuvaa kasvoistani! Ota tai jätä vittu.

2. "moijj oon ihana ja tosi nuori" = lihava vanha kääpä

3. Nähdäänkö jo huomenna? Ei käykään.. Ylihuomenna? Sori tuli menoa. Ensi viikolla miten pääsisit? Aika viime tingassa tää tulee mut ei käykään tänään... RAAAAGH

4. Olen sanonut että minun kotiini ei ole tulemista. Silti.. "eikö sulta tosiaankaan löydy paikkaa?" "Etkös sä nyt jonkun mestan järjestäis?" "Niin missäs asuitkaan että osaan tulla".

5. Se fiilis kun tekee mieli lähteä ansiolle, mutta MISTÄÄN EI KUULU MITÄÄN.

Not for me, obviously..

-Emilia

5 kommenttia:

  1. Elähän hermostu, elämä on tällaista. Välillä asiakkaallekin voi käydä näin. Eli esim. tulee sovittuna aikana sovittuu paikkaan ja soittaa. Ja kukaan ei vastaa. Sitten takaisin kotiin ja e-maililla lisätietoja että ei sit käynytkään? Ja vastaus on että ai sori, oli puhelin äänettömällä / akku tyhjä / mutsi käymässä / kaveri tuli yllättäen yms yms.

    Näitä sattuu. Puolin ja toisin. Ei näille voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei silti poista seikan vittumaisuutta. Vaikka saakin olon tuntemaan todella alennetulta ja hyödyttömältä ja siltä että hei mä ostan puuroa näillä rahoilla, kamoon, niin ei koske pelkästään näitä hommia vaan jokaista elämän osa-aluetta.
      Jos jotain lyödään lukkoon, se on lukossa ja lukossa pysyy ellei ole todella pätevää syytä.

      Vihaan jänistäjiä.

      Poista
  2. Mielenkiintoista lukea tällaista blogia, vaikka se ei ehkä ole sopivin sana tässä asiassa. Kiitos rohkeudestasi. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Kai ne miehet ovat vain itsekin epävarmoja tapaamisista, ja nuo toiset taas luulevat, että saa kohdella miten haluaa. Toivottavasti sellaisia osuu tiellesi mahdollisimman vähän. Kyllä hyvän kohtelun pitäisi kuulua tällaisiinkin suhteisiin.

    VastaaPoista
  3. Heippa, mielenkiintoinen blogi sinulla toivottavasti jatkat! Olen itsekin pyöritellyt ajatusta huoraamisesta jo muutaman vuoden, olisi kiva vaihtaa ajatuksia :) Pistä mailia tweed.tea@gmail.com!

    VastaaPoista
  4. Toi on äärimmäisen ärsyttävä, mutta jos aiot alalle jäädä, niin tuohon täytyy vaan valitettavasti tottua. :( Muuten, yritin liittyä blogisi lukiaksi, mutta se ei näytä olevan mahdollista? Tai sitten vaan en ymmärrä tätä uutta Bloggeria, mutta luulisin että tuossa sivussa pitäisi olla lukijat/jäsenet kohta, jotta pystyis liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista